Programare sisteme robotizate

BTSOFT

Activitățile de programare online și offline sunt esențiale atunci când este necesară crearea de software pentru roboți industriali.

 

Deții o afacere în cadrul căreia programarea sistemelor robotizate trebuie să îndeplinească cele mai ridicate standarde? Apelează la BTSOFT pentru metode de ultimă oră și integrarea codurilor direct în spațiul de lucru.

 

Din punct de vedere al programării online, tehnicienii BTSOFT utilizează metoda Teach-In care oferă posibilitatea utilizării unei console cu ajutorul căreia roboții pot fi controlați în spațiu cu ușurință. Această metodă facilitează păstrarea coordonatelor și a vitezei de trecere într-un anumit spațiu, în fiecare punct. Acest tip de programare este foarte util pentru aplicațiile care nu necesită modificări în timp. Online, programarea se efectuează direct în spațiile industriale unde va fi utilizat software-ul dezvoltat ulterior.

 

Programarea offline a sistemelor robotizate reprezintă o modalitate avansată de control, prin care programele trebuie să fie scrise pe computer, în același program în care este realizat software-ul original. Următorul pas presupune încărcarea programului final în computerul robotului. Spre deosebire de programarea online, acest tip de cod poate fi modificat în timp și permite vizualizarea parametrilor în timp real. Offline, programarea sistemelor robotizate presupune economii de timp și nu oprește procesele de producere.

 

Ai nevoie de servicii de programare sisteme robotizate online sau offline? Contactează-ne cu încredere!

31

proiecte de succes

25

clienti multumiti

24

maini de developeri

5760

ore lucrate

IATĂ CARE SUNT CEI patru PAȘI CĂTRE succesul COMPANIEI TALE

Serviciile BTSOFT se adresează unui spectru foarte larg de domenii și industrii. Ai un start-up sau o companie de prestigiu? Preluăm activități de IT, dezvoltare software, aplicații, web design și multe altele pentru a-ți asigura succesul.

Iată ce ne recomandă să fim partenerul tău de încredere pentru servicii de Outsourcing IT:

01

Contact

Primul pas constă în contactarea noastră telefonică sau prin email pentru a stabili detaliile de la baza colaborării.

02

Întâlnirea

La început, vom avea o întâlnire fizică sau online, pentru a ne cunoaște mai bine și a stabili prioritățile.

03

Analiza

Vom efectua o analiză asupra companiei tale din punct de vedere IT, pentru a veni cu propunerile potrivite.

04

Implementarea

Orice drum către succes are la bază multă muncă și dedicare. Aici începe, oficial, colaborarea noastră.

Contact

Ești pregătit să începem o colaborare?

Contactează-ne și spune-ne mai multe despre afacerea ta și proiectele pe care le desfășurați. Suntem nerăbdători să primim vești de la tine.

Nume

Email

Telefon

Companie

Mesajul